Inmobiliària a Granollers

Compra - venda i lloguer de pisos, cases i locals comercials

Cerca
i troba la teva propietat

Finques J. Cot no és només una agència immobiliària, aquí trobarà l'assessorament, la confiança i serietat per a fer del seu somni una realitat.

Finques J. Cot és una immobiliària a Granollers dedicada a la compravenda i lloguer de propietats i a l'administració de finques i patrimonis a la zona del Vallès Oriental. El nostre objectiu és la seva satisfacció, i per això ens adaptem a les noves gestions, oferint així un ampli ventall de possibilitats a l'abast de la mà.

Gaudiu d'un servei integral que li permetrà tant la millor gestió immobiliària com la compravenda del seu habitatge, així com el seu finançament. La nostra màxima aspiració és atendre als nostres clients amb la professionalitat que ens ha caracteritzat des dels nostres inicis.

Venda

Estem en un moment d’ebullició en el sector de la compra-venda i no deixar-se assessorar per professionals pot sortir-nos car. Finques J.Cot, una empresa amb anys d’experiència en el sector immobiliari, vetllarà pels seus interessos.

+ info

Administració de finques

Des de l’any 1948, Finques J. Cot es especialista en administrar patrimonis. Aporta el coneixement i l'experiència que requereixen els nostres clients, inversors particulars i societats patrimonials.

+ info

Assegurances

Des de Finques J.Cot ens agrada donar la màxima cobertura als nostres clients i com a grans coneixedors del patrimoni que administrem, oferim als nostres clients la possibilitat assegurar-lo amb les millors cobertures del mercat.

+ info

Lloguer

Cada cop és més la gent que opta per llogar el seu habitatge i treure un rendiment a l’habitatge desocupat, a Finques J.Cot en encarreguem de fer-ho, oferint al propietari un selecció exhaustiva del perfil de llogater.

+ info